laurdag, oktober 23, 2004

Nedtur

To knallharde dagar, før me i dag kunne slappa av litt. Men nå er me nesten i land. Alt er klart for å få sviv på roboten. Og alt såg godt ut, heilt til torsdag. Då hadde montøren frå DeLaval ikkje så mykje meir å gjera, og fann ut at han burde senda bestillinga på delene han manglar. "Det tar vel en uke eller to", sa han då han reiste. Me tykte det heile var relativt fantastisk. Fyrste gong han var her, såg han at fleire delar mangla. Men dei delene vart altså ikkje bestillte før no. Dette fører til at DeLaval berre kan gløyma den beklagelsen eg kom med på onsdag; dei er nokre knehøner. I tillegg fekk austlendingen flytta tanken vår på utsida, slik at han kunne montera røyra på den nye tanken. Men den kan me ikkje ta i bruk før han kjem att. Litt tungt for oss, som føler me har nok slit. Og for Knut som har teke fri neste helg for å sjå på roboten i svevet. Det virkar som om me alltid har to veker igjen til me er i gang. Slik har det iallefall vore siste månaden.

Nok om det, me er trøtte av heile DeLaval. Eg lovar at det namnet ikkje skal nemnast meir i denne blog. Der var det slutt.

Me har ikkje fått svar på siste dagens spørsmål, så her kjem det eit nytt og kanskje enklare.

Dagens spørsmål: Frå kva landsdel kjem den montøren som ikkje arbeider her neste veke?

Svar sendast på sms til 91108775. Riktig svar premierast med rosande omtale, 1 liter mjølk og kanskje nokre nasehår frå ein viss montør.

Dagens ku: 328 Gabrielle
Fordi: Skal slaktast på tirsdag

1 Comments:

At 29 oktober, 2004 12:47, Anonymous Anonym said...

Hei!
Flotte blogg, og flott skriving! Men var det ikkje litt lette spørsmål? Du må jo ikkje antyda at du trur folk ikkje kan nokon ting om slikt...

 

Legg inn en kommentar

<< Home